Derde seizoen voor Rob van Loon

wijk en aalburg • Rob van Loon staat ook volgend seizoen als hoofdtrainer bij NOAD'32 voor de groep. Het wordt zijn derde jaar in Wijk en Aalburgse dienst. Van Loon is met NOAD'32 momenteel de trotse koploper in de 3e klasse D.


Van Helmond naar Wilhelmina'26

wijk en aalburg • Wilhelmina'26 heeft de opvolger van Johan van der Werff binnen. Marcel van Helmond wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij de Wijk en Aalburgse tweedeklasser. Van Helmond komt over van eersteklasser GRC 14. Eerder was hij trainer van onder meer, IFC, WNC en SCO/Tofs.


Franken volgt Bastiaansen op

veen • Giovanni Franken is bij Achilles Veen de opvolger van Clemens Bastiaansen. Hij komt over van competitiegenoot RVVH uit Ridderkerk, waar hij momenteel aan zijn vijfde seizoen bezig is. Met Franken haalt de hoofdklasser uit Veen een 38-jarige oefenmeester binnen die als speler actief was voor onder meer Feyenoord, Dordrecht'90, RKC Waalwijk, Barendrecht en RVVH. Tevens werkte hij acht interlands voor Aruba, waar hij ook enige tijd bondscoach was. Bij RVVH begon Franken als hoofdtrainer van de vrouwenafdeling, waarna hij in 2013 werd doorgeschoven naar de hoofdmacht. In 2015 promoveerde hij met het eerste elftal naar de toenmalige Topklasse. Dit seizoen bezetten de Ridderkerkers in de Hoofdklasse A voorlopig de voorlaatste stek. Achilles Veen staat na vijftien duels op de vierde plaats. De nieuwe club van scheidens trainer Bastiaansen is nog niet bekend.


Hoevenaren blijft in Dussen

dussen • Dussense Boys heeft het contract met hoofdtrainer Antoine Hoevenaren opnieuw met een jaar verlengd. Hij begint komende zomer aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van de zondagvierdeklasser.