Afbeelding
Foto: Stockfoto 123 RF

Sporters voordragen voor Sportgala

papendrecht • Woensdag 12 februari 2020 vindt in theater De Willem in Papendrecht de vijftiende editie van het Sportgala plaats. Sporters die bijzondere prestaties geleverd kunnen nog tot 15 december voorgedragen worden.

Het bestuur van de stichting Sportgala Papendrecht staat al jaren garant voor de verzorging van een prachtig gala waarin de Papendrechtse sporters en sportvrijwilligers worden geëerd voor de door hen verrichte prestaties. Tussen de verkiezingen door zijn er spectaculaire demonstraties te zien waarmee het gala extra wordt opgeluisterd. Uiteraard gaat het deze avond vooral om de verkiezingen van Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sporttalentploeg en Sportvrijwilliger. Nieuw en extra is de verkiezing van de Sportcoach van het jaar.

De sportvrijwilligers worden ook niet vergeten. Ze werken in de schaduw van de sporters maar zonder hun inzet kan de georganiseerde sport niet. Dus ken je iemand die het mede mogelijk maakt dat een sportvereniging kan bestaan, draag hem/haar dan voor als sportvrijwilliger van het jaar.

Voordragen is essentieel en kan resulteren in een nominatie van de vakjury. Deze vakjury komt tot 3 genomineerden per categorie. Op de avond van het Sportgala zelf zullen 50 mensen uit de zaal, via stemkastjes, hun voorkeur uitbrengen. Beide resultaten (vakjury/zaaljury) zullen de uiteindelijke winnaars op het scherm te zien geven. Favorieten kunnen voorgedragen worden, in welke categorie dan ook. Dit kan nog tot 15 december op de website van het Sportgala Papendrecht: https://sportgala-papendrecht.nl.

Belangstellenden zijn ook welkom op woensdag 12 februari 2020 in theater De Willem. Het Sportgala begint om 19.30 uur. Gratis toegangskaarten zijn vanaf maandag 6 januari 2020 af te halen bij de receptie van het gemeentehuis.