Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Onderzoek naar gebeurtenissen tegen Oranje Wit

nieuw-lekkerland • Het bestuur van Nieuw-Lekkerland stelt een onderzoek in naar de gebeurtenissen in de competitiewedstrijd tegen Oranje Wit, die bij een 0-0 stand werd gestaakt.

Het clubbestuur hoopt te kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd en geeft op de website van vv Nieuw-Lekkerland het volgende statement af: 'Racisme, discriminatie en andere vormen van (verbale) agressie tolereren wij niet op ons sportpark. Als vast komt te staan dat er supporters zijn van onze club die zich hebben misdragen, zullen wij gepaste maatregelen nemen'.

Nieuw-Lekkerland zal ook de komende dagen nauw contact houden met de KNVB en met Oranje Wit.


Klipperstars blameert zich tegen hekkensluiter

nieuw-lekkerland • Het onder 22 team van Klipperstars trad afgelopen zaterdag aan tegen hekkensluiter Arnhem Eagles. De tegenstander uit Arnhem had tot dusver nog geen wedstrijd gewonnen, maar stuntte tegen Klipperstars door met 58-74 te winnen. Voortdurend keek Klipperstars tegen een achterstand aan, die in de wedstrijd enkele malen bijna werd goed gemaakt.


Teleurstellend weekend DES '72

papendrecht • Het was voor de teams van DES '72 uit Papendrecht een teleurstellend weekeinde. Alleen de heren junioren en de D1 wisten hun wedstrijd in winst om te zetten. Drechtsteden heren 1 moest aantreden tegen Hercules. Het was een gelijkopgaande wedstrijd waarin zij steeds niet aan de goede kant van de score kwamen. Er werden teveel grote kansen gemist. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd werd het voor het eerst gelijk, maar dit hield niet lang stand en er werd uiteindelijk verloren met 29-27.


De Geul: 29 pr's

papendrecht • De minioren van De Geul hebben zondag meegedaan aan de Miniorenmeerkamp in het zwembad van Sportcentrum Papendrecht. Alle zwemslagen kwamen bij deze wedstrijd aan bod. De ploeg van de Geul wist maar liefst 29 pr's te verbeteren. De pr van de dag was voor Roos op de 25 m vlinderslag. Zij wist haar tijd met bijna 10 seconden te verbeteren. Alle uitslagen staan op www.klaroen.nl onder het kopje sport.


Wiekslag in de prijzen

alblasserdam • Op zaterdag 7 december is er goed gezwommen door de Wiekslag zwemmers tegen de zwemmers van Svs, Sg-H.G.A. en Rotterdam Swimming. Het estafette team (Dide Provily, Evi Bol, Timo Huizer en Robin den Ouden) won op de 4x100 meter wisselslag. Met ruim een halve minuut voorsprong tikten zij als eerste aan.
Deze keer waren er alleen bij de 100 meter vrije slag en de 25 meter vlinderslag medailles te verdienen. Op zowel de 100 vrij als de 25 vlinder wonnen Wesley Scheepbouwer, Timo Huizer, Thierry den Ouden, Dide Provily, Robin den Ouden, Jordan Neyhoft en Jayda Akpullukcu tweemaal goud. Meer uitslagen staan op www.klaroen.nl onder het kopje sport.