Licht (vervolg)

Afgelopen week las ik in uw krant de ingezonden brief van Bep over licht. Ik ervaar exact hetzelfde als zij. Want waarom kan de verlichting op sportpark Molenzicht 's avonds niet aanblijven? Dit geeft een onveilig gevoel en het zou mij niet verbazen als er daardoor ongelukken gaan gebeuren daar. En dat terwijl mensen, veel ook wat oudere mensen, juist gezond bezig willen zijn en daar gaan sporten.

Op dezelfde pagina van uw krant lees ik dat de verkoop van Eneco veel geld gaat opleveren voor o.a. de gemeente Alblasserdam. Zou dit geld als eerste ingezet kunnen worden om de verlichting op sportavonden op Molenzicht langer te laten branden?

Daarom richt ik deze brief via deze krant aan de gemeenteraad van Alblasserdam: willen jullie hier eens over nadenken?

Met vriendelijke groet
Nel de Vries, Alblasserdam


Repair Café

papendrecht • Het Repair Café Papendrecht is op zaterdag 7 december open van 09.00 uur tot 13.00 uur in de kleine zaal van Résidence Gerbrandy aan de P.S. Gerbrandystraat 31.

De vrijwilligers staan klaar om te helpen met reparatie van spullen of geven advies. De vrijwilligers repareren elektrische apparaten, slijpen messen (geen kartel), tuingereedschap, maar doen ook kleine kledingreparaties. Ook is er deskundigheid bij het team van het Repair Café op het gebied van sieraden. De reparaties zijn gratis, maar eventuele onderdelen zijn voor eigen rekening. Er is een fooienpot ter bestrijding van onkosten van de aangeboden reparaties.