Relaxed genieten van Lekkerland

nieuw-lekkerland • Relaxed genieten van zijn elftal; dat deed Nieuw-Lekkerland trainer Maarten van Gastelen grote delen van het duel tussen zijn ploeg en laagvlieger Terneuzense Boys. De ongelijke strijd was bij rust al beslist (3-0) en leverde een 5-0 eindstand op. "Al;leen in het eerste kwartier draaiden we stroef en kregen de gasten twee kansen", blikt Van Gastelen terug. "Daarna liep het gesmeerd. Heerlijk middagje zo." De Lekkerlandse doelpunten werden gescoord door Damiën Müller (3x), Harold Vrolijk en Lennert de Vries.

Loon naar werken voor De Zwerver

numansdorp • De Zwerver kreeg met een 0-1 overwinning bij nummer drie NSVV eindelijk loon naar werken. "Heerlijk man, zo'n driepunter", stelde trainer Michel de Raad vast. "En er viel niets op af te dingen. We verdienden deze overwinning ten volle. Maar o o o wat heb ik 'm geknepen op de bank. We misten zoveel scoringskansen dat ik alweer een doemscenario voor ogen kreeg. Gelukkig liep het goed af. De treffer van Stef Verloop bleek genoeg voor de winst!"

Drechtstreek haalt uit tegen Tricht

papendrecht • Drechtstreek deed goede zaken tegen Tricht. De 5-2 overwinning zorgde ervoor dat het elftal van trainer Bart Toom zich aan de ergste degradatiezorgen ontworstelde. Vanwege een spierblessure van Erwin van der Heijden deed Toom tegen Tricht centraal achterin een beroep op Damien Vereecken. "En die speelde als een veldheer", glunderde de coach. Ties van Aggelen (2x), Mark Kunst (2x) en Mart Wielaard (1x) scoorden de goals voor het prima spelende thuisteam.

Alblasserdam blijft keurig op koers

alblasserdam • Alblasserdam had aan één prima helft en goals van Ralph Hofwegen (2x) en Glenn de Jong voldoende om Meerkerk af te serveren. Eindstand op Souburgh: 3-1.