De Zwerver ziet winst in slotfase verdampen

kinderdijk • Het chagrijn droop er vanaf direct na afloop van de inhaalwedstrijd De Zwerver - Spirit. De thuisclub had in blessuretijd de 1-1 moeten toestaan en zag daarmee een driepunter verdampen, terwijl de gasten zaterdagmiddag op De Schans de eindwinst in de strijd om de eerste periodetitel uit hun vingers lieten glippen.
"Het verhaal was simpel: we konden allebei alleen maar tevreden zijn met een overwinning", stelde De Zwerver-trainer Michel de Raad vast. "En wij hadden daar heel lang uitzicht op. Helaas spatte die droom in de eerste minuut van de blessuretijd uiteen. Ik ben hier nu vier duels trainer, maar het heeft tot nog toe niet erg mee gezeten. Het enige waar ik me aan vast houd is ons spel: De Zwerver is absoluut tweede klasse waardig en heeft dat ook tegen koploper Spirit laten zien. Het komt goed met deze ploeg."


Alblasserdam met hakken over sloot

alblasserdam • Alblasserdam dacht met een 3-1 voorsprong (goals van Leroy Naaktgeboren en Glenn de Jong (2x) de buit binnen te hebben tegen Sliedrecht 2, maar de bekeropponent kwam in de slotfase terug tot 3-3. Daardoor moesten strafschoppen uitmaken wie er door mocht bekeren. "En die namen wij het beste", stelde trainer Dennis Schoonewil vast. "We zijn een ronde verder. Punt."


Sponsors voor handballers

papendrecht • Drechtsteden, het samenwerkingsverband tussen de handballers van Conventus. DES'72 en Saturnus'72, heeft met drie sponsoren ook een professionele uitstraling gekregen. Rijnmond Logistics (Bevrachtingskantoor) uit Papendrecht, Mobicem (verkoop cement)/MPG (verkoop mortel) uit Papendrecht en Wolkap (actief in de Binnenvaart, vracht-, tank- en sleepvaart) uit Zwijndrecht zorgen ervoor dat de teams van Drechtsteden er piekfijn uitzien (zie foto volgende redactiepagina).