Klipperstars opnieuw langs Zoebas

nieuw-lekkerland • De Onder 22 'Jaleco' formatie van basketbalvereniging Klipperstars uit Nieuw-Lekkerland moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen Zoebas uit Zoetermeer. Net als eerder dit jaar werd er gewonnen van Zoebas. Zaterdag werd het 85-52.

Klipperstars werd meermaals gewaarschuwd om deze tegenstander niet te onderschatten en dan ook gewoon scherp te beginnen. Die opdracht werd uitstekend uitgevoerd. Messcherp waren de Lekkerlanders en het team pakte al snel een 12-0 voorsprong. Zoebas gaf zich echter niet zomaar gewonnen en Klipperstars moest scherp blijven. Pas aan het eind van het derde kwart was het voor iedereen duidelijk dat Klipperstars zou gaan winnen.

De wedstrijd was gespeeld en zo begonnen de Lekkerlanders ook te spelen. Het oogde niet scherp en er was wat frustratie. In die paar minuten speelde Klipperstars een beetje tegen zichzelf ondanks de grote voorsprong. Toch wist Klipperstars zich nog te herstellen voor de laatste minuten en werd het 85-52.