De Geul doet goede zaken in de competitie

papendrecht • Afgelopen zaterdag werd in het Sportcentrum in Papendrecht de tweede ronde van de KNZB competitie gezwommen. Na de eerste ronde stond de Geul op de 8e plaats in de totaalstand en door de goede prestaties van de zwemmers tijdens deze 2e ronde is de Geul een plek gestegen en staat nu op de 7e plaats, op kleine afstand van de nummer 5 en 6. Er is dus nog van alles mogelijk tijdens de volgende 2 wedstrijden.

Er werden door de zwemmers weer flink wat persoonlijke records gezwommen, het PR record van de dag kwam op naam van Evi Kleijn, die op de 200 rug maar liefst 10 seconden van haar beste tijd afhaalde. Ook de PR's van Tygo van Berkel, 8 seconden, en Senna Veth, 7 seconden, op de 100 rug mochten er zijn.

De wedstrijd begon met een 4x100 wissel voor meisjes en het Geulteam met Donna Verhoef, Daphne van Tilburg, Laura 't Lam en Lois van Valen werd mooi 2e. Marcha Admiraal was goed op dreef bij de dames: op de 200 vrij en de 100 vlinder tikte ze als 1e aan en pakte het goud.