Papendrecht laat het flink afweten

terneuzen • Papendrecht liet het flink afweten in zijn verre uitwedstrijd tegen Terneuzense Boys. De ploeg van trainer Johan Sturrus verloor het duel met de laaggeklasseerde opponent met 2-1 en verloor bovendien aanvaller Justin Beemsterboer met een directe rode kaart."We riepen deze nederlaag over onszelf af", oordeelde Sturrus. "En dat terwijl we nog zo aardig beginnen met een snelle goal van Justin Beemsterboer."Daarna vergat Papendrecht verder uit te lopen. "En dat gaf Terneuzense Boys moed", bezag Sturrus. "Tja, en dan kun je dus gewoon met 2-1 verliezen van een kwalitatief mindere tegenstander. Mijn conclusie: snel vergeten en op naar komende zaterdag."


De Zwerver verliest kansloos van Sparta

rotterdam • 4-0, dat waren de duidelijke cijfers bij de tweedeklasse-wedstrijd Sparta-De Zwerver.Bij rust was de ongelijke strijd al gestreden; de Rotterdammers leidden op dat moment met 3-0. "Tja, en wat moet je dan tegen je elftal zeggen"", blikte De Zwerver-trainer Michel de Raad terug. "Sparta as simpelweg op alle fronten beter dan wij. Met een licht aangepast strijdplan lukte het de Kinderdijkers na de thee wel om iets meer grip te krijgen op de tegenstander. De Schans-elf kreeg zelfs enkele kansen om de score een iets aangenamer aanzicht te geven. De val wilde evenwel de doellijn niet passeren. Aan de overkant van het veld gebeurde dat wél. Eindstand 4-0.


Alblasserdam laat SVW in stof bijten

gorinchem • "Mijn mooiste moment tot nog toe als seniorentrainer," vond Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil na afloop van de spectaculaire 0-2 overwinning van zijn ploeg op de ongenaakbaar geachte koploper SVW. "We hadden vandaag geen spelers opgesteld, maar hongerige leeuwen. En daar was een voetballend betere tetenstander als SVW niet tegen bestand." Alblasserdam kwam op 0--1 door een strafschop van Umut Takac. In de 78e minuut knalde Leroy Naaktgeboren het duel definitief in het slot.