• De koperselectie.
• De koperselectie. Foto:

Excelsior op het Havenfestival

alblasserdam • Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam is zaterdag 21 september op het Havenfestival aanwezig. De hele dag worden er in de kraam heerlijke oliebollen gebakken en verkocht. Ook appelflappen zijn verkrijgbaar. Rond 14.00 uur speelt de feestband De Meulemakkers gezellige muziek voor jong en oud. Dit optreden vindt plaats aan de haven. Naast de aanwezigheid op het Havenfestival wordt er achter de schermen gewerkt aan de reünie op 12 oktober. Daarnaast zijn de muzikanten druk aan het repeteren voor het jubileumconcert op 2 november in Landvast. Dit concert wordt in samenwerking met Blech Bizarr gegeven. Meer info op www.excelsioralblasserdam.nl.


Gratis profielfoto's

papendrecht • Bij Stichting Werkbank Drechtsteden kunnen belangstellenden op donderdag 19 september weer een gratis profielfoto laten maken voor op je CV of LinkedIn. Deze actie wordt beschikbaar gesteld door Paulien Hak Fotografie. Locatie waar het gaat gebeuren is het Werkcafé aan de Kattestaart 2 in Papendrecht.


Verhalen over hersenletsel

dordrecht • Patiënten met hersenletsel, hun naasten en zorgprofessionals zijn op donderdag 26 september vanaf 19.00 uur welkom bij de bijeenkomst 'Het eigen verhaal' in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Hester Willemsen en Emma Susan van den Berg zijn ambassadeurs van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Beiden vertellen hun verhaal met betrekking tot hun hersenletsel en de impact op hun leven. Ook geven ze aan hoe professionals kunnen inspelen op het verhaal van de patiënt. Voor meer informatie en aanmelden: mail naar Anne Klaassen via a.d.klaassen@drechtzorg.nl.


Kinderactiviteiten tijdens Sportweek

molenlanden • Tijdens de Nationale Sportweek van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september besteedt GIGA Molenlanden nog meer aandacht aan sport en bewegen in de gemeente Molenlanden. Voor meer info: www.gigamolenlanden.nl.