Klipperstars kent goede start

nieuw-lekkerland • De basketballers van Klipperstars uit Nieuw-Lekkerland zijn de competitie uitstekend gestart met een 64-70 overwinnen op Cay'73 uit Capelle aan den IJssel.

Klipperstars begon de wedstrijd voortvarend. Met name de verdediging stond goed, waardoor er aan de andere kant ook makkelijke aanvallen werden gespeeld. Maar Klipperstars kende een opmerkelijke terugval, waardoor er bijna punten gemorst werden. De mannen van Klipperstars waren met name in de slotfase echter weer koelbloedig. De eindstand was 64-70 en de 2 punten gingen mee terug naar Nieuw-Lekkerland. Zaterdag vanaf 14.15 uur staat er in Sporthal De Klipper in Nieuw-Lekkerland een thuiswedstrijd op de planning tegen Almere Pioneers.


Heren DES pakken de volle winst

papendrecht • Na het verlies van vorige week met 25-18 tegen ETC was het zaak voor heren 1 om de eerste thuiswedstrijd in winst om te zetten. Onder een stralende zon wonnen de heren van Northa. Eigenlijk was de winst de gehele wedstrijd niet in gevaar. Er werd uiteindelijk gemakkelijk gewonnen met 20-14, waardoor de heren weer klommen naar de derde plaats.