Nieuw-Lekkerland is er klaar voor

nieuw-lekkerland • Nieuw-Lekkerland vervolmaakte zijn bekerdrieluik met 2-1 winst op zaterdagtweedeklasser Spirit. Slagboom en De Vries scoorden de goals voor de thuisclub, nadat de gasten met een wonderschone treffer op 0-1 waren gekomen.. "We hebben goed veldspel laten zien, maar waren in de afronding niet altijd even adequaat", vond trainer Maarten van Gastelen. "Desondanks denk ik dat we klaar zijn voor de competitie."


Bart Toom content ondanks 6-1 verlies

ridderkerk • Drechtstreek wist een uur lang prima tegenspel te bieden aan het sterke RVVH, ar nadat de thuisploeg op 2-1 was gekomen, ging het kaarsje uit bij de Papendrechters. "Toch ben ik content over de wijze waarop we ons hier presenteerden", vond trainer Bart Toom. "Ik houd me vast aan die zestig minuten waarin we we sterk speelden. Dat biet in ieder geval aanknopingspunten richting de competitie."De enige treffer voor Drechtstreek werd gescoord door Ties van Aggelen (0-1).


Streefkerk ronde verder via DFC

dordrecht • Eén treffer van John Damsteegt en twee goals van Andy van Vugt bezorgden Streefkerk zaterdag een 2-3 overwinning op DFC. "We begonnen moeizaam, maar gaandeweg de eerste helft begon het lekker te lopen", blikt Van Vugt terug. "Prima zo. En geplaatst voor de volgende ronde."


Alblasserdam tikje slordig tegen ZBC

alblasserdam • Voor rust kreeg Alblasserdam kans op kans om ZBC'97 finaal te slopen, maar men hield het bescheiden bij een treffer van Umut Takats. Vlak na rust scoorde Glenn de Jong de 2-1. Het slotakkoord kwam van Ralph Hofwegen: 3-2 in de 92e minuut. Alblasserdam plaatste zich en passant voor de tweede bekerronde.