Bolchrysanten-actie in Alblasserdam

alblasserdam • Stichting Basic Life Support (BLS) verzorgt van maandag 9 tot en met woensdag 11 september weer een huis-aan-huisverkoop van grote bolchrysanten.

De opbrengst van de verkoop is geheel bestemd voor hulp aan gezinnen, en naschoolse opvang van kansarme kinderen in Roemenië. De hulp wordt gegeven via verschillende projecten van twee Roemeense hulporganisaties in Cluj-Napoca en Dej, waar de stichting BLS al ruim 20 jaar mee samenwerkt.

Voor meer informatie, zie de onderstaande website of 078-6918645.

q www.sbls.nl


Open Eettafel

nieuw-lekkerland • Woensdag 11 september is er opnieuw gelegenheid om samen te genieten van een maaltijd in 't Waellant aan de Ooievaar te Nieuw-Lekkerland. Deze Open Tafel wordt georganiseerd door de L. & N. Smit's Stichting voor alle mensen van 55 jaar en ouder uit Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk. De maaltijd begint om 12.30 uur. Aanmelden kan tot maandag 9 september 10.00 uur.

Voor aanmelden, vervoer naar 't Waellant en/of meer informatie kan men terecht bij het Service- en Informatiepunt van de L. en N. Smit's Stichting, iedere werkdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur, telefonisch te bereiken op 0184-689360. Zie ook: www.smitsstichting.nl.