• Arjan de Jonge, voorzitter C.K.C. Kinderdijk overhandigt de sleutel aan Wasko’s Sport BSO en wenst de kinderen veel sport- en spelplezier tijdens de zomervakantie.
• Arjan de Jonge, voorzitter C.K.C. Kinderdijk overhandigt de sleutel aan Wasko’s Sport BSO en wenst de kinderen veel sport- en spelplezier tijdens de zomervakantie. Foto: Wasko

Sport BSO bij CKC

alblasserdam • Wasko's Sport BSO Het Startblok biedt tijdens de zomervakantie haar sport- en spelactiviteiten aan vanaf het korfbalterrein CKC Kinderdijk, aan de Groen van Prinstererstraat in Alblasserdam.

Marit Koppelaar, teamleider bij Wasko is enthousiast over deze locatie. "Het geeft zo veel meer energie. Uiteraard spelen we af en toe een potje korfbal, maar ook slingertikkertje of volleybal komen aan bod." Naast sport- en spelactiviteiten, kunnen kinderen ook andere activiteiten doen, zoals knutselwerkjes maken, tekenen en bordspelletjes doen. Na de zomervakantie gaat de Sport BSO weer terug naar haar thuisbasis, sporthal de Blokweer. In de meivakantie is het dan weer tijd om naar CKC te gaan. De Sport BSO biedt kinderen gelegenheid kennis te maken met verschillende sporten. Ook leren kinderen omgaan met winnen en verliezen. Ook kunnen pedagogisch medewerkers ouders adviseren welke sport geschikt is voor hun kind. Bouw, karakter en leeftijdsfase spelen mee bij de keuze voor een sport. Wasko heeft Sport BSO's in Papendrecht, Slie-drecht, Groot- Ammers en Alblasserdam. Meer informatie: 078-6157165.