• Wethouder De Ruijter (derde van links) bedankt Stichting HartSlagNu.
• Wethouder De Ruijter (derde van links) bedankt Stichting HartSlagNu. Foto: Richard van Hoek

Dief steelt fiets met tassen vol post

papendrecht • Een onbekende is er op vrijdag 19 juli in Papendrecht vandoor gegaan met een damesfiets met daarop twee fietstassen vol post. Burgernet Zuid-Holland plaatste vrijdag een oproep op social media met het verzoek uit te kijken naar de fiets. De blauwe fiets stond geparkeerd in de Haagbeukhof. Mensen die een tip hebben, wordt verzocht te bellen met het nummer 112.


Kankerbestrijding

oud-alblas • Namens de organiserende commissie van de laatste Hans den Ouden Marathon reikte Hans den Ouden dinsdag 16 juli een cheque van 123.800 euro uit aan KWF Kankerbestrijding.


Kramen te huur op braderie Kleyburg

nieuw-lekkerland • Winkelcentrum De Kleyburg in Nieuw-Lekkerland houdt op 7 september een braderie en nodigt mensen die een kraam willen vullen uit zich aan te melden. Er is ruimte voor meer de vijftig kramen. Aanmelden: 0181-338229 of info@cyrievents.nl. Ook verenigingen of thuisknutselaars kunnen contact opnemen.


Volledige dekking AED's Papendrecht

papendrecht • Met hulp van de gemeente en de Rotary Club Papendrecht heeft de Stichting HartSlagNu Papen-drecht in het eigen dorp een een dekkend netwerk van AED's gerealiseerd. De AED's zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week beschikbaar. Onlangs bedankte wethouder Kees de Ruijter de vrijwilligers van de stichting voor hun inzet en de resultaten.