Afbeelding
Foto:

Ruben Groenendijk winnaar van Riens Optiek Bokaal

alblasserdam • Bij damvereniging Alblasserdam is Ruben Groenendijk met 13 punten uit 8 partijen winnaar geworden van de Riens Optiek bokaal.

Hij won deze bokaal al twee keer eerder. In de laatste ronde bleef hij zijn concurrenten Remco Korteland en Marcel van der Most die 11 punten scoorden voor. Clubkampioen Mijndert Verkaik was met 10 punten al uitgeschakeld.


Geslaagde JeugdClubDag

papendrecht • Voetbalvereniging Drechtstreek hield zaterdag haar JeugdClubDag met aansluitend de familie-barbecue.

Onder leiding van Freestylevoetbal.nl werden ruim 160 kinderen op een leuke manier in beweging gebracht. Jeand Doest (ook wel 'Easy Man the King of Panna' genoemd) en Freestyler TomV verzorgden de openingsact en begeleidden de kinderen gedurende de verschillende activiteiten. De kids kregen alle gelegenheid om hun talenten op het gebied van voetbal, panna's en andere trucjes te showen. De dag begon met wat minder weer, maar uiteindelijk brak het zonnetje door. Na afloop kregen alle deelnemers nog een aardigheidje mee naar huis. Om 16.00 uur begonnen DJ William en DJ Kippie te draaien op het terras en werd het al gezellig druk bij de kantine, waar de barbecue verzorgd werd door Kookgemak.