• 't Waellant in Nieuw-Lekkerland.
• 't Waellant in Nieuw-Lekkerland. Foto: Bert Bons

Toneelvoorstelling in 't Waellant

nieuw-lekkerland • In 't Waellant in Nieuw-Lekkerland wordt op zaterdagmiddag 13 juli vanaf 15:00 uur 'Denk aan mij!' uitgevoerd.

De gezellige toneelvoorstelling wordt verzorgd door de de vrijwilligers van de L&N Smit's Stichting in samenwerking met PJG Toneel en Entertainment uit Streefkerk.

Hilarisch blijspel

De toneelvoorstelling is een hilarisch blijspel van Hetty Heytink, getiteld 'Denk aan mij!'. In de hoofdrol zijn er vier damesrollen die vervuld zullen worden door Annemieke de Winter, Annet Bouter, Kim van Middelkoop en Milou den Besten.

Het verhaal gaat over een vrouw die een brief krijgt van haar ex-man. Hij nodigt haar uit in zijn luxe vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Eenmaal aangekomen op de zonnige bestemming wacht haar een grote verrassing.

Grote zaal

De voorstelling vindt plaats in de grote zaal van 't Waellant, aan de Ooievaar 10 te Nieuw-Lekkerland. Entreeprijs voor de uitvoering bedraagt 5 euro per persoon, inclusief koffie of thee en in de pauze een pauzedrankje. De zaal gaat open om 14:30 uur. Aanvang van het blijspel is om 15.00 uur.

Aanmelden en/of gebruik maken van vervoer kan via het servicepunt van de L&N Smit's Stichting. De stichting is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur op telefoonnummer 0184-689360. Voor meer informatie, zie onderstaande website.

q www.smitsstichting.nl