• BBrothers kiss the Frog.
• BBrothers kiss the Frog. Foto:

BBrothers kiss the Frog op Big Rivers

papendrecht/dordrecht • Zondag 14 juli as zal de band BBrothers kiss the Frog optreden tijdens het Big Rivers festival in Dordrecht.

De band speelt op die zondag vanaf 17.45 uur op het New Orleans Mardi Grass podium op de Grote Markt. BBrothers kiss the Frog deed in januari dit jaar een tribute-concert in Bibelot (Dordrecht) met muziek van de nederlandse funkband the Frog (wereld beroemd in Rotterdam en omstreken in de jaren 80). De (Papendrechtse) gebroeders De Boer (Eelco en Frank) en van der Burgh (Eric, Gerrit en Don) reanimeerden speciaal hiervoor hun band the BBrothers weer. In de voorbereiding naar het concert in Bibelot sloten steeds meer oud-Frogleden aan en zo stond er in Bibelot een elf mannen en vrouwen tellend gezelschap op het podium. De tribute was een groot succes en mede daarom werd er al snel besloten om dit (een aantal keer per jaar) te herhalen.

Vandaar dat BBrothers kiss the Frog (again) dit jaar op Big Rivers speelt (en later dit jaar op 2 november in theater de Willem in Papendrecht).