Afbeelding
Foto:

Teams van PKC spelen landelijke halve finales

papendrecht • Komend weekend spelen diverse teams van korfbalvereniging PKC landelijke halve finales.

Op vrijdagavond 14 juni om 20.30 uur zal PKC/SWKGroep 2 thuis spelen tegen LDODK/Rinsma Modeplein 2. Zij spelen voor een plek in de finale van de Reserve Ereklasse die vrijdag 21 juni gespeeld zal worden.

Op zaterdag 15 juni speelt PKC/SWKGroep C1 de halve finale van het NK, om 10.30 uur tegen Fortuna/Delta Logistiek C1. Deze wedstrijd vindt plaats in Driebergen bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Aansluitend speelt PKC/SWKGroep B1 om 12:15 uur in Driebergen tegen DOS'46 B1.

Om 15:30 uur speelt PKC/SWKGroep 1 thuis tegen DOS'46 1. Bij winst plaatsen deze ploegen zich allemaal voor een plek in de Finale op het NK zaterdag 22 juni bij Valto in De Lier.

PKC/SWKGroep D1 speelt zaterdag 15 juni nog een competitieronde en zijn nog volop in de race om zaterdag 22 juni deel te kunnen nemen aan het NK in Hardenberg bij Juventa.


Oproep tot anekdotes en foto's jubileumboek vv Papendrecht

papendrecht • Onder leiding van Niels van Heteren van de jubileumcommissie wordt met andere enthousiaste leden als Peter Michielse en Jeroen Lasschuit hard gewerkt aan een jubileumboek voor het 100-jarig bestaan van voetbalvereniging Papendrecht.

Daarom doet men hierbij de volgende oproep: Wie een verhaal, relaas, persoonlijke ervaring of herinnering heeft aan vv Papendrecht, zowel grappig, verdrietig, heldhaftig of ook maar een ervaring, mag dit laten weten aan de jubileumcommissie.

Alle bijdragen zullen doorgelezen worden. Eventueel wordt contact met de indiener opgenomen en wellicht komt deze anekdote of memorie in het jubileumboek. Voor meer informatie of meldingen: jubileum@vvpapendrecht.nl.