• Fietsen op zaterdag 15 juni.
• Fietsen op zaterdag 15 juni. Foto: 123rf

Met hele gezin fietsen voor goed doel

regio/zwijndrecht • De fietstocht Gebr. Van Es Classic wordt zaterdag 15 juni voor de zevende keer georganiseerd. De toertocht gaat over twee etappes van ongeveer 100 kilometer. Nieuw dit jaar is de gezinsfietstocht over circa 40 kilometer. De opbrengst van de fietstochten is bestemd voor de Stichting Support Casper, voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

De start en finish van de beide tochten is bij timmerbedrijf Bax B.V. aan de Wattstraat 80 in Zwijndrecht. Om 09.30 uur is het verzamelen en start deze sportieve dag met koffie of thee. Vervolgens begint de toertocht om 10.00 uur en is de start van de gezinsfietstocht om 10.30 uur.

De beide tochten worden onderbroken voor een lunch om ongeveer 12.15 uur, waarna de tweede etappe van de toertocht begint om 13.00 uur en de gezinsfietstocht om 13.15 uur. De deelnemers aan beide tochten worden rond 15.00 uur in de Wattstraat terug verwacht en dan volgt de afsluiting van deze sportieve dag met een hapje en drankje.

Deelname

Deelname aan de tochten is 25 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief lunch en moet bij aanvang van de tocht worden betaald. De gezinsfietstocht kan verreden worden met een gewone of elektrische fiets.

Omstreeks 15.30 uur vindt de overhandiging van de cheque aan Support Casper plaats. Op de onderstaande website www.supportcasper.nl is te lezen dat deze stichting geld inzamelt voor onderzoek naar en behandeling van alvleesklierkanker.

q www.supportcasper.nl