PKC met 20-21 ten onder tegen DVO

papendrecht • De korfballers van PKC/SWKGroep zijn zaterdag nipt ten onder gegaan tegen DVO. Het werd 20-21 voor de ploeg uit Bennekom.

Bij winst had PKC zich kunnen verzekeren voor de wedstrijden in de kruisfinales, maar zover kwam het zaterdag niet. Met name de slotfase van de tweestrijd verliep teleurstellend voor de Papendrechters. Een 19-17 voorsprong werd enkele minuten voor tijd weggegeven. Hierdoor is deelname aan de kruisfinales nog geen zekerheid voor PKC.


Koremans naar De Zwerver

kinderdijk • De Zwerver heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Christiaan Koremans.
De routinier komt over van Duiveland, waar hij in november stopte. Christiaan Koremans speelde in de regio eerder voor clubs als VVGZ, FC Dordrecht, Heerjansdam, Rijsoord, Drechtstreek en De Alblas.


Wout van Hulst vangt 16 kg vis aan de Ponykade

alblasserdam • Maandagavond viste hengelsportvereniging De Noord op de Ponykade bij de Kortlandse Brug. Er werd goed vis gevangen. Wout van Hulst won de wedstrijd op de voet gevolgd door Rien de Heer. Kinus van der Veen legde beslag op de derde plaats.

De top 3 van deze avond: 1. Wout van Hulst met 16.080 gram, 2. Rien de Heer met 15.070 gram, en 3. Kinus van der Veen met 9490 gram.