Afbeelding
Foto:

Themamiddag over ouder worden

alblasserdam • In de Havenkerk aan de Ieplaan 9 in Alblasserdam wordt op donderdagmiddag 23 mei van 14.00 tot 16.00 uur een bijeenkomst gehouden van de PCOB, met als thema 'Hoe wil ik ouder worden?'.
De bijeenkomst is voor senioren, mantelzorgers, ouderenbonden en wie interesse heeft. Met elkaar gaan bezoekers nadenken en spreken over wat ons bezig houdt als het gaat over 'hoe wil ik ouder worden'. Er is in de samenleving veel veranderd in de ouderenzorg. Ook ouderen zijn veranderd en willen graag de regie houden en oplossingen vinden die passend zijn. Als je ouder wordt weet je dat de situatie van vandaag morgen zomaar anders zijn, we kunnen plotseling ziek worden of minder mobiel. Welke zorg is er dan? En hoe bereiden we ons voor op het levenseinde?
Er is ruimte om onder leiding van ervaren gespreksbegeleiders van KBO-PCOB in kleine groepen met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen. Opgeven kan tot 18 mei bij Rien Gaal via 078-6912049 of rien.gaal@ziggo.nl of bij Janny van Bockel via 078-6914233 of jantien@solcon.nl.