• Een deel van de poster van Hollands Glorie.
• Een deel van de poster van Hollands Glorie.

Excelsior pakt uit met Hollands Glorie

papendrecht • Op zaterdag 15 juni staat het orkest van Excelsior, onder leiding van Ruud Welle, opnieuw in het voor haar vertrouwde Theater de Willem.

Deze keer met het uitgebreide programma 'Hollands Glorie', een muziekspektakel boordevol muziek van Hollandse bodem.

Heel bont

Hoewel Excelsior bekend staat om haar uiteenlopende samenwerkingen met artiesten hebben ze het deze keer wel heel bont gemaakt. Op 15 juni zal een ware line-up aan artiesten zijn opwachting maken om samen met het orkest op te treden.

De line-up bestaat uit Sieneke (onder andere bekend van haar deelname aan het Songfestival), Roman van der Werff (musicalster), Chris Grem (leadzanger van Het Groot Niet te Vermijden) en trio 'Naar de Haaien' (het meest muzikale trio van Rotterdam).

Afwisselende avond

Het belooft een fantastische en afwisselende avond te worden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de online ticketshop van Theater de Willem (www.theaterdewillem.nl) of aan de kassa van Theater de Willem. Entree voor het concert op zaterdag 15 juni bedraagt 17,50 euro.

Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op de website www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld.

Informatie is ook te allen tijde per e-mail op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.