Avondvierdaagse Alblasserdam zoekt vrijwilligers

alblasserdam • De organisatie van de Alblasserdamse Avondvierdaagse zoekt vrijwilligers die willen helpen bij de organisatie van het wandelevenement, dat duurt van 17 tot en met 20 juni.
De organisatie kan ieder jaar rekenen op een vaste groep vrijwilligers die met veel enthousiasme dit evenement mede mogelijk maken. Maar er blijft altijd een behoefte bestaan om deze groep aan te vullen. Vrijwilligers begeleiden de vele wandelaars op hun weg door Alblasserdam en omstreken. Verkeersregelaars regelen op een vast punt het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van de wandelaars. Vrijwilligers worden aangesteld als bevoegd verkeersregelaar nadat zij met goed resultaat een korte online cursus hebben afgesloten. Logistieke vrijwilligers zorgen onder andere voor de opbouw van het evenemententerrein. Servicevrijwilligers bemannen onder andere de tenten op de startlocatie. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich aanmelden door het formulier op de site van de organisatie (www.avd-alblasserdam.nl) in te vullen en te mailen naar: a4d-alblasserdam@hotmail.com.


Nieuw erelid voor badmintonclub

alblasserdam • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van Badmintonclub Alblasserdam (BCA) is Diny Wasser benoemd tot erelid van de vereniging. Daarnaast nam Robert van der Duijn Schouten de voorzittershamer over van Frans Durge. Diny is lid sinds 1 november 1978 en is sinds het begin samen met haar man zeer actief geweest binnen de vereniging. Er is afscheid genomen van het algemene bestuurslid Gianni Massaro en de secretaris Henk van der Ree. Zij worden vervangen door Nynke Visser, Cynthia Maduro en Vincent Kouer.