• Renners tijdens een eerdere editie (archieffoto).
• Renners tijdens een eerdere editie (archieffoto). Foto: Aangeleverd

Cycle for Hope toertocht op 29 juni

regio • Met het doel geld op te halen mensen met verslavingsproblemen of psychische problemen is er op zaterdag 29 juni een Cycle for Hope toertocht in de regio.

De Toertocht bestaat uit twee uitdagingen: het volbrengen van een uitdagende afstand én het werven van sponsorgeld voor mensen die worstelen met verslaving of psychische problemen. Dit jaar gaat de tocht vanaf Dordrecht richting rivier de Linge.

Deelnemers fietsen via authentieke dorpjes en langs uitgestrekte weilanden. De route van de tocht is beschikbaar in GPX of te volgen via de pijlen. Onderweg zijn er rustpunten met verzorging. Na afloop is er een gratis maaltijd. Ook oud-profwielrenner Erik Dekker is aanwezig bij deze tocht.

Afstanden Toertocht

Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 90, 140 en 200 kilometer. Vrouwen kunnen deelnemen aan de Ladies Ride van 120 kilometer.

Met de Toertocht van Cycle for Hope wordt geld opgehaald voor mensen met verslavingsproblemen of psychische problemen, die hulp krijgen bij De Hoop in Dordrecht.

De opbrengst van de tocht gaat onder andere naar het Inloophuis van De Hoop. Hier vinden dakloze of eenzame mensen een veilige plek. Ze krijgen een maaltijd en alle praktische hulp die ze nodig hebben om hun leven weer op te bouwen.

Aanmelden

Aanmelden voor deze Toertocht kan via www.cycleforhope.nl. Meer informatie over De Hoop is te vinden op: www.dehoop.org.