Ladies' Circle Alblasserwaard
Ladies' Circle Alblasserwaard Foto:

Ladies' Circle zoekt vrouwen

regio • Deze maand neemt Stichting Ladies' Circle Alblasserwaard afscheid van drie gewaardeerde leden. Daarom zijn de Ladies op zoek naar vrouwen tot 45 jaar die houden van organiseren en zich graag inzetten voor een ander.

Ladies' Circle Alblasserwaard is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar. Al 25 jaar zetten zij zich, onder het motto vriendschap en service, in voor goede doelen in de regio.

Allerlei acties

Dit gebeurt door het houden van handen-uit-de-mouwen acties, maar ook door het organiseren van evenementen waarbij mooie bedragen opgehaald worden. Door heel Nederland zijn er ruim 80 Circles met meer dan 1000 leden.

Goede doelen

Gedurende het jaar worden er verschillende acties voor diverse goede doelen opgezet. Afgelopen maart hebben zij nog een bingo georganiseerd waarbij zij het bedrag van 5500 euro hebben opgehaald en in december is er nog 2000 euro opgehaald met de verkoop van wijnpakketten. Maar ook is er ruimte voor vriendschap en gezelligheid en worden er verschillende uitjes georganiseerd zoals een weekendje weg of een familiedag.

Momenteel bestaat de Circle uit vijftien vrouwen uit Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en Papendrecht.

Afscheid

Deze maand nemen twee leden afscheid wegens het bereiken van de 45-jarige leeftijd en een lid vanwege een verhuizing.

Daarom zijn de Ladies op zoek naar nieuwe enthousiaste dames die de serviceclub komen versterken.

Kijk voor meer informatie op onderstaande website.

q lc35.ladiescircle.nl