• Albert (65) uit Papendrecht zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast.
• Albert (65) uit Papendrecht zondagavond thuis door Winston Gerschtanowitz verrast. Foto: Roy Beusker

Albert verrast met prijs

papendrecht • Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Albert (65) uit de Jan Steenlaan in Papendrecht.

Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij voor zijn deur.

Zelfde prijs

Hij mocht Albert verrassen met 188.000 euro, hetzelfde bedrag als studiowinnaar Ingrid uit Rosmalen zondagavond op RLT 4 won tijdens de spelshow 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Het verrassingsmoment was live bij RTL 4 te zien. Albert en zijn vrouw werden door Winston in hun woonkamer verrast met de prijs.

Geweldig bedrag

Albert: "Wat een geweldig bedrag! Hier zijn we ontzettend blij mee. We gaan er zeker een nieuwe camper van kopen. Dan gaan we bijvoorbeeld naar Spanje of Italië."

"Als we erin rondrijden, dan zullen we zeker aan dit moment terugdenken."

Albert ontvangt dit geldbedrag omdat Ingrid uit Rosmalen dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Albert uit Papendrecht was deze keer de gelukkige.

Buren winnen mee

En hij laat zijn buren mee winnen. Iedereen die met postcode 3351 RD (Jan Steenlaan) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar dit bedrag. In totaal zijn dit 14 inwoners.

Zij winnen bedragen variërend van 9.894 euro tot 49.473 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Ook Albert

Omdat Albert met twee loten meespeelt, deelt hij ook mee in de verdeling onder de winnende postcode. Hij neemt daarom naast de 188.000 euro, óók nog eens een cheque van 9.894 euro in ontvangst.

Postcode Loterij Miljoenenjacht is tot en met zondag 31 maart wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.