Eenvoudige winst voor CKC Kinderdijk

alblasserdam • De korfballers van CKC Kinderdijk hebben zaterdag 9 maart eenvoudig ,et 30-17 gewonnen van Wion, dat op de zesde plaats staat. Kinderdijk staat gedeeld eerste.

Lisanne de Jonge werd vanwege een enkelblessure vervangen door Samantha Schuit. Voor de wedstrijd, die onder leiding stond van M van Joolingen kregen Lotte van de Lustgraaf en Max Donkervoort een bos bloemen omdat zij hun 100e wedstrijd in het eerste van Kinderdijk speelden.

Kinderdijk speelde een goede eerste helft en liep uit naar 16-8 bij rust. Na de pauze ging Kinderdijk op dezelfde voet verder. Direct na rust schoot Laura Verveer haar tweede in de korf. Binnen 5 minuten gevolgd door rake ballen van Max Donkervoort, Bram Rouppé, een 'koele' bal van Martijn Kreuk en wederom een van Laura Verveer. Quinty van Geemert scoorde ook en Daan de Vrieze sloot af met de 30-17. De volgende wedstrijd is op zaterdag 16 maart 16.15 uur in de Molenzichthal tegen ODO uit Maasland.