Afbeelding
Foto:

Koppositie raakt uit zicht voor PKC

papendrecht • PKC/SWKGroep heeft zaterdag met 26-26 gelijkgespeeld tegen LDODK.

Daardoor raakt de eerste plaats in de competitie verder uit beeld. Die plaats geeft recht op thuisvoordeel in de kruisfinales. PKC gaf in de tweede helft een ruime voorsprong prijs op LDODK, dat mogelijk ook de tegenstander gaat worden in de kruisfinales.
PKC haalde zaterdag bij lange na het niveau van vorige week niet, toen KCC met maar liefst 52-21 aan de kant werd geschoven en waarbij de Papendrechtse korfballers diverse records braken.


De Geul handhaaft zich in competitie

papendrecht • Afgelopen zaterdag werd in het Sportcentrum de derde ronde in de Regiocompetitie gezwommen. De Geul stond voor aanvang van de wedstrijd op de 5e plek en omdat er vanwege ziekte en blessures niet in de sterkste opstelling gezwommen kon worden was handhaving van deze plek de inzet. Dat is gelukt.
Het PR record van de wedstrijd kwam op naam van Tjomme de Tender, die op de 100 vlinder maar liefst 11 seconden van zijn beste tijd afhaalde. De wedstrijd begon met een 4x50 vrij estafette voor dames, waarbij Faustine Mussig, Debra de Lange, Zoë van Gool en Sam IJzerman een 5e plaats behaalden. Op de 4x50 wissel jongens junioren 4 was er een 6e plaats voor Dylan Groeneveld, Aaike de tender, Brandon Groeneveld en Tjomme de Tender. Individueel werden er ook nog goede resultaten behaald. De enige gouden medaille werd veroverd door Aaike de Tender op de 100 vrij bij jongens junioren 2.