Afbeelding
Foto:

Programma van de Hans den Ouden Marathon

oud-alblas • De aftrap van de Hans den Ouden Marathon in Oud-Alblas is op zaterdag 16 maart, met het optreden van het Jostiband Orkest en zanger Marco de Hollander. Kaarten kosten 15 euro. Op donderdag 21 maart zingt het Inspire2LiveChoir. Deze avond staat traditioneel in het teken van kanker. Er is een aantal sprekers en naast het koor treedt zangeres Lisanne Spaander op. De entree is gratis, wel is er een collecte voor KWF.

Een dag later, op vrijdag 22 maart, komt Snollebollekes op de planken. Ook is er dan de Jukebox Show. Kaarten kosten 15 euro. Van Hoorne Entertainment presenteert zaterdagmiddag 23 maart een swingend concert voor de hele familie met muziek en beroemde sprookjes als Roodkapje, Assepoester, Doornroosje en Klein Duimpje. Na de show kunnen de kinderen op de foto met hun favoriete sprookjesfiguur tijdens de 'Meet & Greet'. Entree is 7,50 euro, kinderen tot en met 3 jaar gratis.
Met optredens van Robert Pouwels, Tino Martin, Marco de Hollander en Jannes wordt zaterdagavond 23 maart de laatste Hans den Ouden Marathon afgesloten. De entree is 20 euro. Voor meer informatie en het kopen van toegangsbewijzen:

q www.hansdenoudenmarathon.nl


Createam op markten

regio • Het Createam van het bijzondere en unieke koor Inspire2LiveChoir verkoopt onder andere eieren maar ook tweedehands boeken voor het goede doel.

Het Createam heeft de hand weten te leggen op diverse tweedehandsboeken van bekende en minder bekende schrijvers en die zijn voor een leuk prijsje te koop bij de kraam op zaterdag 9 maart in winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Daarnaast staat het Createam met zelfgemaakt crea-artikelen in Landvast te Alblasserdam tijdens de Ladies Night op woensdag 13 maart. De opbrengst gaat naar de stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Het Createam maakt deel uit van het koor Inspire2LiveChoir, het koor dat uitsluitend zingt voor projecten van de kankerbestrijding.