Afbeelding
Foto:

Dammers komen net tekort

alblasserdam • Damvereniging Alblasserdam is er niet in geslaagd de promotiewedstrijd in winst om te zetten.
Thuis werd met 3-4 verloren van Gorinchem. Volgend jaar zal Alblasserdam dus gewoon weer in de tweede klasse spelen van de nationale competitie, waarin het afgelopen jaar ook speelde. Damvereniging Alblasserdam had het recht om een promotiewedstrijd gekregen daar het afgelopen jaar in de tweede klasse tweede was geworden. Maar door de nederlaag is de promotie naar de eerste klasse voor het volgende seizoen van de baan.


Drechtstreek gaat door met Toom en van Dalen

papendrecht • Voetbalvereniging Drechtstreek heeft de contracten van hoofdtrainer Bart Toom en assistent trainer Leon van Dalen verlengd. Hierdoor blijft het huidige technische duo nog een jaar langer, namelijk tot 30 juni 2020, actief bij de tweedeklasser.
Bart Toom en Leon van Dalen staan sinds november 2018 samen voor de spelersgroep van de Papendrechters, die momenteel op de 10e plaats op de ranglijst in de 2e klasse F staan. De laatste twee wedstrijden tegen Roda Boys en NOAD '32 werden gewonnen.


Reünie van de Kunstrijvereniging

dordrecht • Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) organiseert een reünie op 5 april 2019 op de Sportboulevard in Dordrecht en is op zoek naar oud-leden.
In dit jubileumjaar waarin Kunstrijvereniging DDD 40 jaar bestaat, zal de reünie in het teken staan van elkaar ontmoeten en het weerzien van voormalig clubgenoten. Aanmelden voor de reünie kan via reunie@ddd-kunstrijden.nl of via de website www.ddd-kunstrijden.nl. Op de facebookpagina 'Reünie 40 jaar Kunstrijvereniging DDD' zijn foto's en herinneringen geplaatst.


Tweede editie Lukassen & Boer Verenigingsrun

papendrecht • Op woensdag 17 april zal de tweede editie van de Lukassen & Boer Verenigingsrun gehouden worden. Vorig jaar heeft de Rabobank de Clubkasrun overgedragen aan Lukassen & Boer. Deze prachtige traditie is in april 2018 voortgezet onder de naam 'de Lukassen & Boer Verenigingsrun', met veertien verenigingen en meer dan 1700 deelnemers. Na het grote succes van vorig jaar zal woensdag 17 april 2019 de tweede editie plaatsvinden.
De startkaarten zijn vanaf maandag 1 april af te halen op het kantoor van Lukassen & Boer aan de Wederik 10 in Papendrecht. De startkaarten zijn ook aan de start op woensdag 17 april verkrijgbaar.


Meeschaatsen met De Molenhoek

nieuw-lekkerland • IJsclub De Molenhoek uit Nieuw-Lekkerland biedt aan leden dit seizoen nog eenmaal de gelegenheid om de schaatsen onder te binden. De trainingsgroep maakt wekelijks op vrijdag gebruik van de ijsbaan in Dordrecht en op vrijdag 15 maart mogen alle leden van 18.15 tot 19.45 uur meedoen. Aanmelden kan op de ijsbaan bij de trainers die herkenbaar zijn aan hun trainingspak. Voor meer informatie: www.ijsclubdemolenhoek.nl.