• Klarinettist Peter Habraken en violist Nathan Hol.
• Klarinettist Peter Habraken en violist Nathan Hol. Foto: Peter Boermans

Live Music Café met Hol en Habraken

alblasserdam • Zondag 10 maart organiseert de band MultiMusic weer het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam. Het wordt het laatste Live Music Café in dit winterseizoen. Deze keer zijn violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken als gasten uitgenodigd. Zij brengen samen met Martin Boskamp op accordeon en Marcel Perik op contrabas een aantal speciaal gearrangeerde nummers voor een akoestisch kwartet met grotendeels bekende nummers. MultiMusic is er natuurlijk zelf ook en gaat zich steeds meer richten op bekende zangnummers die in de loop der jaren steeds een belangrijker deel van het programma zijn geworden. Uiteraard allemaal nummers die heel goed passen in de gezellige sfeer van het Live Music Café. Zangeressen Iris Boermans en Nicole Foree nemen dit keer de zang voor hun rekening met diverse Engelstalige en Nederlandstalige nummers uit hun uitgebreide repertoire.

Dennis van Aarssen

Zanger Dennis van Aarssen, die vorig weekend de finale van The Voice of Holland won, is zich nog aan het beraden in welke richting hij zijn toekomst gaat plannen. Hopelijk ziet hij kans om af en toe nog met het Live Music Café mee te doen in het zomerprogramma van dit seizoen.

Voor het jazzy solowerk is Sandro Estourgie er weer op de vibrafoon, terwijl de muzikale begeleiding weer in handen is van muzikaal leider Martin Boskamp op piano, Marcel Perik op contrabas en invaller Jack Weijts op drums.

Het muzikale programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang voor het Live Music Café is altijd gratis.