• Jayvana met pony Nala.
• Jayvana met pony Nala.

Doneeractie voor verzorgpony

papendrecht • Letitia Joseph-Verstraeten uit Papendrecht is een doneeractie begonnen voor haar dochter Jayvana (12), die graag haar verzorgpony Nala wil kopen, omdat die anders verdwijnen moet van de manege.

"De verzorgpony van Jayvana moet verkocht worden en waarschijnlijk is er geen plek meer op de manege in Papendrecht", meldt Letitia. "Jayvana is er kapot van, verdriet en vooral de onmacht. Haar verzorgpony Nala is alles voor Jayvana. Elke dag zorgen voor Nala, Nala is haar leven."

Vorige week is moeder Letitia een doneer actie opgestart via Getfunded. Letitia: "Ik ben normaal niet van het vragen, maar ik ben door al mijn opties heen, ik voel me momenteel zo machteloos als moeder."

"Als moeder probeer je alles op alles te zetten voor je kind, dit is een noodkreet vanuit een moederhart en paardenliefhebster en een groot hart voor mens en dier."

Jayvana wil graag voorkomen dat Nala naar een handelaar of slachthuis gaat. Het is haar wens om haar verzorgpony te kopen van de manege, zodat Nala kan blijven. Letitia: "De manege wil haar inruilen voor een andere pony, maar mijn dochter is er kapot van. Haar wereld valt in duigen haar hart breekt en ze weet niet hoe ze dan verder moet."

Via Getfunded heeft Letitia een oproep gedaan. Er is 2500 euro nodig om Nala te kopen, we zitten bijna aan de 800 euro. Via Facebook is er een link naar deze actie (Jayvana Joseph of Letitia Verstraeten). Tevens is Letitia op zoek naar een stalling in Papendrecht of in de buurt. Wie iets weet kan contact opnemen met de moeder van Jayvana, Letitia Joseph-Verstraeten: lverstraeten@msn.com.