Heren 1 DES '72 op koers voor promotie

papendrecht • Heren 1 heeft afgelopen zondag de belangrijke wedstrijd tegen HWC uit Den Haag met ruime cijfers gewonnen. Het werd 28-19 voor de Papendrechtse handballers.
Het was een harde wedstrijd met acht twee-minuten tijdstraffen en een rode kaart. Vooral de eerste helft werd gestreden voor elke meter. Er werd gerust met een voorsprong van 3 doelpunten. Na de rust kwam men met de juiste mentaliteit uit de kleedkamer. Met snel handbal werd HWC uit Den Haag de tweede helft van het veld gespeeld. Uiteindelijk wisten de heren te winnen met 28-19. Met deze winst is DES '72 op koers voor promotie.
De heren junioren maakten ook geen fouten door met 26-15 te winnen van DIOS. Volgende week zondag spelen de heren junioren de belangrijke uitwedstrijd tegen Helius uit Hellevoetsluis. Bij winst zijn zij bijna zeker van het kampioenschap.
Ook deze week speelde de herencombinatie DES '72/Saturnus '72 een goed eerste helft tegen HVOS uit Spijkenisse. Maar ook nu konden zij dit niet doorzetten in de tweede helft en verloren met 23-26. Bij de jeugd van DES waren er alleen maar winnaars.