• The Muse.
• The Muse.

Vrijdag 10 mei in Park Lammetjeswiel in Alblasserdam:

Legends of Rock Tribute Festival

alblasserdam • Zij zullen zorgen voor een spetterend live music spektakel, met alle hits als We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, Plug In Baby, Psycho, Vertigo, With Or Without You, Clocks, Viva La Vida en de beste albumsongs van genoemde wereldbands zullen door deze tributebands op indrukwekkende wijze het publiek in worden gespeeld, ondersteund door een mega lichtshow en dynamische special effects. Hiermee wordt deze editie van Legends of Rock Tribute Tour, onderdeel van Het Lammetjeswiel Festival 2019, een aaneenschakeling van indrukwekkende rockshows die zorgen voor de ultieme live beleving! De foodarea, ruime zitgelegenheden en een diversiteit aan merchandise maken dit unieke open air festival helemaal compleet.

Het festivalterrein in Park Lammetjeswiel in Alblasserdam gaat om 19.00 uur open. Het programma begint om 19.30 uur. De voorverkoop start op vrijdag 8 februari om 10.00 uur. Tickets kosten in de voorverkoop 20 euro via www.legendsofrocktributetour.com. Early bird-tickets kosten 17,50 euro (beperkt beschikbaar) en tickets van de dagkassa zijn 25 euro. Fysieke voorverkoop is bij Primera.

De Legends of Rock Tribute Tour is door Artists & Bands Bookings in het leven geroepen om de beste tribute- en coverbands uit binnen- en buitenland de mooiste podia te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving. Met Queen by Miracle, Muse by The Muse Experience, U2 by Zen Garden en Coldplay by Viva La Coldplay is dit voor de liefhebbers een Rock-ervaring van het hoogste niveau.

Een Nederlandse Queen tribute met een Italiaans sausje. Al ruim 20 jaar staat Miracle gelijk aan ongeëvenaarde kwaliteit en professionaliteit wanneer het aankomt op het zo natuurgetrouw live uitvoeren van de muziek van de legendarische Britse band Queen. De bombastische Queen sound wordt in al haar facetten van het podium geknald. Miracle legt vooral de genuanceerde focus op de inhoudelijke muziek van Queen. Met de Italiaanse Jordan Trey op zang, Rens de Hond, bekend van 'We Will Rock You - The Musical' op gitaar, Leon Padmos op keyboards en zang, Bart 'Dus' Pellinkhof op bas en Victor Louisa op drums en zang verandert Miracle ieder podium in een Rock Stadion en laat de band je de gouden jaren van Queen herbeleven.

De Engelse superband Muse staat niet alleen bekend om haar unieke sound, aanstekelijke 'catchy' arrangementen en sterke interactie met haar publiek, maar ook om de 'over-the-top' stadionconcerten met gigantische futuristische decors, lichtshows en special effects. Om deze originele beleving te kunnen evenaren moet je van zeer goede huize komen. En dat kun je de vijf ervaren topmuzikanten van The Muse Experience wel toevertrouwen. Met schijnbaar het grootste gemak weet deze topband met wereldhits als Plug In Baby, Psycho, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out en vele andere juweeltjes het publiek vanaf de eerste tonen vast te pakken en niet meer los te laten tot de laatste tonen zijn uitgestorven.

Zen Garden is de eerste en momenteel enige U2 tribute uit Italië die daadwerkelijk op een echt internationaal niveau speelt. Zij heeft opgetreden, naast Italië zelf, in Zuid- en Midden-Amerika, Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Malta, Roemenië, Bulgarije, Hongarije en Rusland, naast Italië zelf.

Viva La Coldplay brengt een ode aan het completen repertoire van Mart, Buckland, Berryman en Champion.

Het festivalterrein in Park Lammetjeswiel in Alblasserdam gaat om 19.00 uur open. Het programma begint om 19.30 uur. Deze editie van Legends of Rock Tribute Tour is op vrijdag 10 mei 2019 een onderdeel van Het Lammetjeswiel Festival.