Spreekuur voor computervragen

nieuw-lekkerland • Op donderdagmorgen 21 februari wordt een inloop computerspreekuur georganiseerd in 't Waellant aan de Ooievaar in Nieuw-Lekkerland. De L. & N. Smit's Stichting wil 55-plussers in de gelegenheid stellen om met hun problemen of vragen over het gebruik van I-pad, Smartphone of Laptop te helpen. Men kan vrijblijvend inlopen van 10.00 tot 12.00 uur. Er zullen drie vrijwilligers gereed staan om vragen te beantwoorden. De toegang is gratis en de koffie staat klaar, de locatie is de Kleine Wael van 't Waellant aan de Ooievaar 10, Nieuw-Lekkerland.


Bewust-Fit bestaat tien jaar

papendrecht • Op 16 februari 2019 viert de sportschool Bewust-Fit, die is begonnen in een kleine loods in Alblasserdam, haar tienjarig jubileum.

Onder de naam Bewust-Fit, wat eerst BaseBootcamp en JW-Coaching was, begeleiden ervaren coaches deelnemers in verschillende persoonlijke trajecten en groepslessen. Dit gebeurt in de gym die is gevestigd in het sportcentrum van Papendrecht. Op de eerste verdieping vinden inmiddels meer dan 200 mensen wekelijks hun weg naar de intensieve en doeltreffende workouts die zij verzorgen.


Workshop EHBO voor vrijwilligers

dordrecht • De Vrijwilligersacademie van het Vrijwilligershuis Drechtsteden organiseert op woensdag 20 februari van 09.00 tot 12.00 uur de workshop EHBO bij kleine ongevallen. Dit vindt plaats bij het Rode Kruis aan de Dubbelsteynlaan West 43 in Dordrecht. Er zijn nog een paar plekken vrij. Aanmelden kan via www.vrijwilligershuisdrechtsteden.nl/academie.