De Zwerver levert kort voor tijd driepunter in

ameide • Ameide en De Zwerver maakten er een hoogst amusant duel van zaterdag.

Met de 3-3 eindstand konden beide trainers vrede hebben, al bromde Edward Knook namens de gasten uit Kinderdijk lichtjes. Logisch, want het is nooit leuk om in de 90e minuut nog de 3-3 binnen te krijgen. De Zwerver was in het eerste half uur de bovenliggende partij en verschafte zich soepeltjes een 0-2 voorsprong dor goals van Lucas Adelino (strafschop) en Guido Luijten. Het pleitte voor Ameide dat men zich niet gewonnen wenste te geven. Nog voor rust kwam het wilskrachtig spelende elftal van trainer Gert-Jan Westerhout op gelijke hoogte door treffers van Martijn van der Zijden en Jules de Gans. Na de pauze slaagde De Zwerver er opnieuw in om op voorsprong te komen: Guido Luiten scoorde 2-3 op aangeven van invaller Gauthier Luwawa. "We dachten de buit binnen te hebben", aldus trainer Edward Knook. Maar De Kruijk bezorgde Ameide toch nog een gelijkspel Super jammer."