Gratis verwenmoment kankerpatiënten bij Ponse Beauty

alblasserdam • Schoonheidssalon Ponse Beauty uit Alblasserdam organiseert in de maand februari diverse activiteiten in het kader van de landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau' van stichting Look Good Feel Better.

Vanaf Wereldkankerdag op 4 februari geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen die de strijd met kanker aan het overwinnen zijn. Deze actie duurt de hele maand februari.

Cadeau

In de maand februari geeft Riejanne de Heer-Ponse maar liefst acht vrouwen met kanker een gratis verwenmoment.

Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl of via ponsebeauty@gmail.com. Wie iemand kent met kanker, kan haar attenderen op de actie.

Op zondag 10 februari wordt er een speciale dag georganiseerd waar vrouwen een heerlijke schoonheidsbehandeling ondergaan, hun handen en nagels worden verwend, de make-up tot in de puntjes wordt verzorgd en op het einde een mini fotoshoot krijgen. Zij kunnen op deze dag goed ontspannen en lekker verwend worden.

Samenwerking

Riejanne de Heer- Ponse van Schoonheidssalon Ponse Beauty aan de Spil 58 in Alblasserdam organiseert deze dag niet alleen, maar met Larissa Groen van Nagelstyling Larissa, Anouk Dautzenberg van Paard&Intuïtie - PaardenCoaching en Aniek Bor van By Aniek Sophie Photograpy.

Vierde keer

De campagne 'Geef een glimlach cadeau' wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better.

Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Er zijn voorwaarden aan deze actie verbonden, zodat er geen misbruik kan worden gemaakt. Wanneer mensen zichzelf of iemand anders aanmelden, kunnen deze voorwaarden besproken worden.

q www.geefeenglimlachcadeau.nl