• Zangeressen Yvonne Bochanen  en Iris Boermans.
• Zangeressen Yvonne Bochanen en Iris Boermans.

Live Music Café start met Rotations

alblasserdam • De band Multi-Music organiseert zondag 13 januari weer het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Deze keer is als gast de populaire rockband The Rotations met Yvonne Bochanen als zangeres, Paul Matthijssen op gitaar, Jan Bieren op gitaar, Rieks Zuiderbaan op basgitaar en Bas den Otter op drums.

Multi-Music is er natuurlijk zelf ook en gaat zich steeds meer richten op bekende zangnummers, die in de loop der jaren steeds een belangrijker deel van het programma zijn geworden. Iris Boermans en Nicole Foree gaan voor het zangwerk van de vele bekende nummers die heel goed passen in de gezellige sfeer van het Live Music Café.

Zanger Dennis van Aarssen is waarschijnlijk niet aanwezig, omdat hij mee doet met het Tv-programma The Voice of Holland en daar heel druk mee is. De muzikale begeleiding is, zoals altijd, weer in handen van muzikaal leider Martin Boskamp op piano, Simon Dekker op gitaar, Marcel Perik op contrabas en Peter Boermans op drums.

Het Live Music Café wordt meestal druk bezocht door jong en oud, in een gezellige en ongedwongen sfeer met lekker in het gehoor liggende muziek, een praatje, een drankje en voor sommigen zelfs een dansje.

Het Live Music Café is dit winterseizoen nog in Landvast op zondag 10 februari samen met Jazzcombo Don't Explain en tot slot op zondag 10 maart samen met violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken. Het muzikale programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang altijd gratis.