• Rosita met keramische glazuur aan het werk tijdens de workshop schaal.
• Rosita met keramische glazuur aan het werk tijdens de workshop schaal. Foto:

Workshop kleien

papendrecht • De Kleibakkerij aan de Kerkbuurt 76 te Papendrecht organiseert op zaterdagmiddag 26 januari van 13.30 tot 17.00 uur een nieuwe workshop kleien.
In een middag kleien de deelnemers een schaal met behulp van een mal. Na de pauze is er heerlijke tapas beschilderen met keramische glazuur. De klei kan bewerkt worden met allerhande stempels en materialen of er kan zelf een ontwerp verzonnen worden. Voorbeelden zijn te vinden op de website en de Facebookpagina: De Kleibakkerij Papendrecht. De workshop kost 50 euro, inclusief tapas en borrel. Ervaring met kleien is niet nodig en voor voldoende inspiratie wordt gezorgd. Mail voor meer informatie of aanmelden naar Petra Kalhorn via info@dekleibakkerij.nl of bel via 078-6410293.


Gratis activiteiten bij BSO BijDeKids

papendrecht • Op woensdag 9 en 16 januari zijn alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar van harte welkom bij buitenschoolse opvang BijDeKids in Papendrecht.
Van 13.00 tot 15.30 uur beleven zij een verrassende middag met verschillende activiteiten. De thema's zijn: Fit & Fun, Body & Brains en Sport en Spel. Na een lekkere lunch starten de verschillende workshops. De activiteiten vinden plaats bij BSO BijDeKids aan de Andoornlaan 36, op sportpark Oostpolder op het sportterrein van PKC/SWKGroep. Aanmelden kan via www.cokd.nl/gratisactiviteiten. Iedereen is welkom.


Huis van de Waard

nieuw-lekkerland • In Pand 83 aan de Planetenlaan 83 in Nieuw-Lekkerland wordt op donderdag 17 januari vanaf 13:30 uur weer een Huis van de Waard gehouden. Inloop is tot 16.30 uur voor een kopje koffie, praatje, spelletje.