Open repetitieavond De Jonge Lofstem

nieuw-lekkerland • Op woensdag 9 januari is weer de eerste oefenavond van het nieuwe jaar voor de kinderen van De Jonge Lofstem uit Nieuw-Lekkerland.

De kinderen zingen met elkaar mooie geestelijke liederen en psalmen. Deze eerste avond zijn ook kinderen vanaf zes jaar die nog niet op een koor zitten uitgenodigd om eens mee te komen doen.

Kinderen die niet alleen graag zingen maar ook een instrument bespelen, zijn ook hartelijk welkom.

Ouders mogen ook meekomen. Dineke Stam dirigeert en Leo Verhaar zal op de piano begeleiden. Aanvang is om 18.30 uur. De repetities worden gehouden in de Ontmoetingskerk aan de Dorpslaan van Nieuw-Lekkerland.


Komedie De Waarheid verplaatst

papendrecht • Komedie De Waarheid is, vanwege ziekte van één van de hoofdrolspelers, verplaatst naar zaterdag 16 maart in Theater De Willem in Papendrecht. Hierdoor heeft het repetitieproces vertraging opgelopen en gaat de tournee pas later van start van gepland.

Florian Zeller schreef 'De Vader', één van de succesvolste toneelstukken van de laatste jaren. De opvolger is een snelle komedie over huwelijk en vriendschap als een doolhof van misleiding. Twee ontrouwe echtparen in een web van leugens dat de toeschouwer steeds weer op het verkeerde been zet.
Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.


Kerstbomen en vuurwerkafval inleveren

papendrecht • Op woensdagmiddag 9 januari is vanaf 12.30 uur tot 16.00 uur de traditionele kerstboominzameling in Papendrecht.

Van kerstbomen met kluit moet de kluit zijn afgezaagd. Iedereen ontvangt 50 cent per boom. De inzamelplaatsen zijn: Winkelcentrum Wilgendonk, Winkelcentrum Westpolder, Erasmusplein. Wieklaan op parkeerplaats nabij De Spil, Gerrit van Dalenstraat/Zwaluwstraat, P.S. Gerbrandystraat (tegenover de pizzeria), Westkil (tegenover de tandarts). Let op: de gemeentewerf is wegens verbouwing gesloten.
Voor vuurwerkafval bestaan speciale zakken. Deze zakken zijn te verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis en bij verkooppunten voor vuurwerk. Een vol ingeleverde vuurwerkzak levert 1 euro op.