Bewegen met Sterk Papendrecht

papendrecht • Sterk Papendrecht organiseert in januari op diverse plaatsen en tijden in Papendrecht bewegingscursussen voor zestigplussers.

De groepsgewijze sportlessen onder leiding van een ervaren professionele docent bestaan uit een veelzijdig aanbod van sport- en spelactiviteiten.

Plezier in bewegen

Bij deze sport- en spelactiviteiten wordt rekening gehouden met het niveau van de deelnemer(s). Plezier in bewegen is het belangrijkste doel.

Maandag 7 januari starten de lessen. De lessen zullen worden gehouden op verschillende locaties in de gemeente Papendrecht.

Sportcentrum

In Sportcentrum Papendrecht aan de Burgemeester Keijzerweg 110 zijn de lessen van 'Bewegen met Sterk Papendrecht' op maandagochtend van 08.30 tot 09.30 uur, maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur, woensdagochtend van 10.45 tot 11.45 uur en woensdagochtend van 11.45 tot 12.45 uur. Sporthal De Kooy (Pieter Zeemanlaan 39) heeft deze lessen op woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden is niet nodig. Deelnemers moeten sportkleding meenemen. De wekelijkse lessen duren 1 uur en kosten 127,65 euro per lesjaar (37 lessen). Voor meer informatie: 078-6154741 of info@bwi-papendrecht.nl.

Sterk Papendrecht doet verschillende activiteiten in Papendrecht. Sterk Papendrecht kan bijvoorbeeld ouders en kinderen die problemen hebben op verschillende manieren helpen. Sterk Papendrecht weet precies wie waar in onze gemeente op de juiste plaats is en wijst iedereen graag de weg naar deze plek. De leden van Sterk Papendrecht zorgen voor ondersteuning bij het oplossen van vragen en problemen van inwoners die er zelf niet uitkomen. Voor meer informatie: www.sterkpapendrecht.nl.