• De winnaars van het all-in klassement bij VVHP.
• De winnaars van het all-in klassement bij VVHP. Foto:

Rob Klaassen en Roxy winnen all-in klassement

papendrecht • De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft woensdag de afsluitavond van gehouden voor de hondensporters.

Er werden certificaten uitgedeeld en een leuke loterij gehouden. Het afgelopen jaar werd besproken en het programma voor het nieuwe jaar en de toekomst van de vereniging. Heel het jaar hebben de hondensporters punten kunnen behalen door middel van certificatenraces en bekerwedstrijden. Zo ontstond op het einde van het jaar de uitslag van de beste drie geëindigde resultaten 'all-in' van 2018.

Voor de vierde maal op rij werd dit klassement gewonnen door Rob Klaassen met Roxy. Zij behaalden samen 475 punten. Zij mochten de nieuwe wisselbeker, gesponsord door de Opel Centrale, in ontvangst nemen. Tweede werd Ronald Hagemeijer met Droef (436 punten) en de derde plaats was voor Leendert Smit met Erin (400 punten). Opvallend detail: Rob Klaassen won ook de hoofdprijs van de loterij die op die avond gehouden werd.

Op zondag 6 januari 2019 gaat Sport en Spel weer beginnen. Er komt een klein groepje nieuwe hondensporters bij die dan met de proeflessen gaan beginnen. Voor februari kunnen er nog enkele mensen zich hiervoor opgeven, mits de hond sociaal en uitgegroeid is. De puppycursus is verhuisd naar de maandagavond en begint begint in april 2019. Voor meer informatie: Arja Smit via 06-12389430.