Streefkerk verlengt met trainer Raymond Sponselee

streefkerk • Raymond Sponselee blijft nog minimaal een seizoen bij vv Streefkerk.
De afgelopen zomer van Lekvogels overgekomen Dordtenaar tekent op Streveland voor een jaar bij.
Ondanks het vertrek van een aantal bepalende spelers is het Raymond Sponselee gelukt om met Streefkerk een plek te veroveren in de middenmoot van de regionaal getinte 3e klasse C. Streefkerk staat achtste en heeft een veilige marge ten opzichte van de gevarenzone.


Zaalvoetbaltoernooi om 3 Rivieren Cup

papendrecht • Voetbalvereniging Papendrecht en zaalvoetbalvereniging Eteha organiseren vrijdagavond 28 december een zaalvoetbaltoernooi om de 3 Rivieren Cup. Aan het toernooi wordt deelgenomen door de eerste en tweede elftallen van: De Alblas, Papendrecht, Wieldrecht en De Zwerver. Er wordt vanaf 19:00 uur gespeeld in Sportcentrum Papendrecht. De entree is gratis.


Opstartgroep badmintonclub

papendrecht • Op vrijdag 18 januari 2019 om 20:00 uur zal badmintonclub Phoenix'17 uit Papendrecht een opstartgroep beginnen voor iedereen van 18 tot 88 jaar: De Phoenix StartUp. Deze trainingen zullen plaatsvinden in Sportcentrum Papendrecht.

Deze opstartgroep is voor iedereen die wil gaan sporten in het nieuwe jaar en fitheid wil verbeteren. Onder begeleiding van een ervaren trainer leert men in twaalf lessen om de conditie en techniek te verbeteren en bevordert men de algehele gezondheid. Het gaat bij deze lessen dus niet zozeer om prestaties, maar om algehele conditie, lenigheid en uiteraard gezelligheid. Natuurlijk maakt men vanzelf kennis met de badmintonsport.
Een bepaald niveau heeft men voor deze StartUp groep niet nodig en voor een badmintonracket wordt gezorgd. De investering in fitheid zal voor deze twaalf lessen 50 euro zijn. Voor meer informatie: www.phoenix17.nl/startup.php. Inschrijven kan door te mailen naar info@phoenix17.nl.