Naomi Julicher wint hoofdprijs van de Westpolder

papendrecht • Naomi Julicher (26) uit Papendrecht heeft zaterdagmiddag de hoofdprijs gewonnen van de feestactie van winkelcentrum Westpolder in Papendrecht gewonnen. Meer info; zie links van deze foto. de ondernemers van winkelcentrum Westpolder in samenwerking met Van der Vorm Vastgoed.

Naomi was één van de vele deelnemers die een kassabon ingeleverd had in de periode vanaf de heropening van het vernieuwde winkelcentrum, in oktober dit jaar. De hoofdprijs van de actie was een Fiat 500.

Uit de pot met kassabonnen waren honderd namen getrokken die zaterdagmiddag naar winkelcentrum Westpolder waren gekomen. Zij hadden in hun envelop vel papier gehad met daarop een kleur.
Met een Rad van Avontuur werd uit de deelnemende tien kleur de winnende kleur (wit) gekozen.
Daarna bleven er tien deelnemers over, die allemaal opnieuw een kleur kregen. Uiteindelijk won Naomi Julicher, die vlakbij winkelcentrum Westpolder woont.

"Ik heb de auto niet nodig om naar het winkelcentrum te kunnen komen, maar heb hem wel voor andere dingen nodig", vertelde Naomi na de uitreiking. "Mijn huidige auto is dringend aan vervanging toe, dus het komt goed uit!"


Herdenking bij Mission Belle

nieuw-lekkerland • Bij het monument Mission Belle langs de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland werd zaterdag een herdenkingsplechtigheid gehouden.
Op 1 december 1943, om circa 13.30 uur, crashte de Amerikaanse B-17G bommenwerper Mission Belle in de rivier de Lek ter hoogte van Lekdijk 26 in Nieuw-Lekkerland. In september werd hiervoor een monument onthuld, waar zaterdag de herdenking plaatsvond.
Onder anderen burgemeester Dirk van der Borg van de gemeente Molenwaard en legerpredikant G. van Driesten namen het woord. Daarnaast werden er kransen en bloemen bij het monument gelegd.