Papendrecht verlengt met Johan Sturrus; optie voor derde seizoen

papendrecht • VV Papendrecht heeft met hoofdtrainer Johan Sturrus overeenstemming bereikt over contractverlenging. Sturrus tekent voor een jaar bij, met een optie voor een derde seizoen.
Johan Sturrus is op Het Slobbengors aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer bezig. De club geeft aan 'zeer tevreden' te zijn over de trainer. Papendrecht staat momenteel zesde in de 2e klasse F en won afgelopen zaterdag met 1-4 van Woudrichem.
Ook assistent-trainer Richard Nardten zal volgend seizoen aan de Papendrechtse selectie verbonden blijven.


PKC speelt Drechtstedenderby tegen Deetos

papendrecht • Komende week speelt PKC voor het eerst sinds jaren weer de Drechtstedenderby tegen Deetos. De promovendus uit Dordrecht oogst waardering met goed verzorgd korfbal, maar trekt in veel duels nog aan het langste eind. PKC daarentegen is te vinden in het linker rijtje en moet in staat geacht worden om de kruisfinale te bereiken.


Offroadwedstrijd in Bleskensgraaf

bleskensgraaf • De vierde wedstrijd van de regionale winter(offroad)competitie van RC Jan van Arckel wordt zaterdag 8 december verreden in Bleskensgraaf. De MTB'ers en cyclocrossers koersen op een parcours aan de Weideweg, waar spectaculaire hindernissen zullen worden gebouwd. De eerste (jeugd)categorie start om 11:00 uur. Meer informatie op: www.ovoranjeboven.nl en www.janvanarckel.nl.