Papendrecht scherp

woudrichem • Papendrecht kwam zaterdag met een licht geflatteerde 1-4 overwinning terug uit Woudrichem. In de 40-e minuut accentueerde Jay Luciano het overwicht van de gasten met de 0-1. Na de pauze wist Luciano opnieuw het net te vinden en scoorden ook Koen Lighaam en Justin Beemsterboer. Lighaam miste tussendoor een strafschop.

Kleinzoon en punt

papendrecht • De zaterdag begon uitstekend voor Bart Toom. 's nachts werd Guus, zijn eerste kleinzoon, geboren.'s Middags voegde het eerste elftal van Drechtstreek daar een aantrekkelijk duel met Tricht aan toe. "Het werd 3-3 maar het had net zo goed 6-6 kunnen worden", aldus Opa Bart. 't was een heerlijke open pot."

Schoonewil is trots

schelluinen • Tot drie minuten voor tijd stond Alblasserdam nog met 2-0 achter tegen Schelluinen. Daarna sloegen Youri Groenendijk en Danien Buwalda toe. "Ik ben trots op de spirit binnen mijn ploeg", keek vertrekkend trainer Dennis Schoonewil terug. "Wat een topinstelling!"