Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Wereldmeiden spelen cadeauspel

alblasserdam • Met de feestdagen in het zicht gaan de Wereldmeiden van Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) het cadeauspel spelen. Dit doen zij op donderdag 6 december van 09.30 tot 12.00 uur in de huiskamer van de SWA aan de Cortgene 20.

Dames die deze ochtend willen meemaken, moeten twee ingepakte cadeautjes meenemen ter waarde van maximaal 5 euro. Daarnaast is het de bedoeling om ook iets van thuis mee te nemen en in te pakken, als derde cadeau. Op de ochtend zelf worden alle cadeaus op één hoop gegooid en gaat het spel van start. Aan de hand van vragen en opdrachten worden de cadeaus uitgedeeld. Na afloop heeft iedereen een aantal cadeaus om mee naar huis te nemen.
De Wereldmeiden is een groep dames, van alle leeftijden en afkomsten, die iedere twee weken op donderdagochtend samenkomt. De ene keer is het een creatieve bijeenkomst, de andere keer informatief en bovenal is het altijd heel gezellig. Aanmelden of meer informatie kan via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of via www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl.