Drechtstreek pakt punt bij koploper

zwijndrecht • Drechtstreek toonde zich in de uitwedstrijd bij koploper Pelikaan in positieve zin andermaal onherkenbaar. De ploeg die enkele weken geleden nog alle kenmerken van en 'ziek vogeltje' vertoonde, speelde een prima partij die via 1-1 een dik verdiend punt opleverde. De enige Papendrechtse goal kwam van de voet van Ties van Aggelen, ditmaal in de spits geposteerd. Na rust maakte Pelikaan gelijk. Bij Drechtstreek vielen Mark Kunst en Dion Warner geblesseerd uit

Er komt steeds meer lijn in Papendrecht

papendrecht • Het is de laatste weken leuk om Papendrecht aan het werk te zien. De ploeg van trainer Johan Sturrus vertoont steeds meer 9ijn en speelt attractief voetbal met aardige resultaten. Ook tegen Nivo Sparta zag het er prima uit. De gasten kwamen in de 22e minuut op voorsprong, maar Papendrecht bleek er niet va onder de indruk. Een klein kwartiertje later zorgde Koen Lighaam voor de 1-1. Vervolgens kregen de gasten kansen om opnieuw te scoren. Na rust bleef er sprake van een open wedstrijd. Gescoord werd er niet meer.