Openingstijden winterfair Pand 83

nieuw-lekkerland • Vorige week stond in deze krant een artikel over een winterfair/kerstmarkt in Pand 83 in Nieuw-Lekkerland.

Er zijn enkele aanvullingen op de tijden waarop deelnemers geopend zijn tijdens deze activiteit. De lunchroom van Sterk@Werk zal geopend zijn van 19:00 tot 21:00 uur. Jij Bent in Beeld en Vluchtelingenwerk zullen ook vanaf 19:00 uur aanwezig zijn.
Echter, de GAiN Kringloopwinkel zal open blijven vanaf 16:00 tot 21:00 uur en Huis van de Waard zal al vanaf 18:00 uur erwtensoep verkopen. Zij zullen ook leuke kerstspulletjes aanbieden.
Pand 83 is gevestigd aan de Planetenlaan 83 te Nieuw-Lekkerland.


Alzheimer Café

papendrecht • In de Waalburcht aan de Kleine Waal 6 in Papendrecht wordt op donderdag 29 november een Alzheimer Café gehouden. Gastspreker Arie Pieter Berkhof zal het gaan hebben over het thema 'Maatje voor het leven'. De bezoekers gaan met elkaar op zoek naar de juiste omgang bij mensen met dementie. Vaak is het moeilijk om aan te sluiten bij de beleving van uw naaste met dementie. Voorbeelden worden uitgespeeld, er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Voor meer informatie over de avond: Sjarda Joemai via s.joemai@bwi-papendrecht.nl of 078-6154741. Toegang is gratis. De avond duurt van 19.30 tot 21.30 uur.


Sociale training voor kinderen

alblasserdam • Zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel 9 in Alblasserdam verzorgt op zaterdag 24 november de cursus Pony Power voor Kids (voor kinderen van zes tot twaalf jaar). Kennismaken met deze sociale vaardigheidstraining kan vanaf 11.00 uur. De training laat kinderen weer in hun kracht staan. Het programma is afwisselend en interactief. Deelnemers maken kennis met Lydia Veen en Leonie Rietveld, gecertificeerde trainers en paardencoaches. De cursus heeft tot doel het stimuleren van de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongere kinderen, is praktijkgericht en vindt plaats in de buitenlucht. De pony's worden gebruikt ter ondersteuning van het inzicht en zelfvertrouwen van de kinderen, maar er wordt geen paardrijles gegeven. De gratis informatieochtend duurt tot 12.30 uur. Aanmelden kan per email: ponypowervoorkids@hotmail.com of per telefoon via 06-20802498.